• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025

سر تیتر اخبار

آمریکا هروقت به حرف‌هایش عمل کرد گفت‌وگو می‌کنیم تلاش فولاد مبارکه برای جبران ناترازی های انرژی /  پروژه‌های بزرگ صنعت فولاد برای آینده پایدار /ضرر ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت فولاد کشور به خاطر قطعی برق رقابت استانهای کشور در بخش آزمون عملی، تجهیزات و دانشی ویدیو متری + عکس برای اجماع‌سازی و حل مسائل فرادستی، به هلدینگ خلیج‌فارس آمدم/ ساخت نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی در کیش ساخت نیروگاه بادی ۶۰۰ مگاواتی در میل نادر سیستان و بلوچستان؛ تحولی بزرگ در تامین انرژی کشور آبفای اصفهان، آماده برگزاری مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکه‌های فاضلاب طیب نیا: حمل‌ونقل ریلی در صنعت فولاد از ۹۰ درصد به ۵۰ درصد کاهش یافته است صنعت بانکرینگ، فرصتهای و چالشهای پیش روی اقتصاد ایران  جایی برای درخشش استعدادها در ویدئومتری شبکه فاضلاب آمادگی سازمان ملل برای توسعه تجدید پذیرها در ایران / منابع مالی برای توسعه تجدید پذیرها باید تقویت شود به زودی تعرفه های حمایتی جدید نیروگاههای تجدید پذیر اعلام می شود / رئیس جمهور به شدت پیگیر موضوع تجدید پذیرها است افزایش تولید بنزین و گاز با ظرفیتهای موجود / خداحافظی با حمل خوراک توسط کشتی ظرفیت بانوان نباید نادیده گرفته شود / تحقق اهداف دولت با حضور بانوان نخبه و فناور پایش کارخانه سیمان هر ۵ دقیقه یکبار انجام می شود  کنترل آلاینده‌ها و پروژه‌های سبز برای آینده‌ای پاک‌تر / به طور مستمر در حال به روزرسانی تجهیزات زیست محیطی هستیم امنیت و رشد اقتصاد دو محور اصلی توسعه گردشگری / مشکلات صنایع دستی با تبلیغات حل نمی شود اقدامات کلیدی صنایع فولادی برای مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی رفع فیلتر پلتفرم های دیگر به صورت گام به گام انجام می شود / افتخار برای آقای پزشکیان بماند / از رای به پزشکیان پشیمان نیستم هوش مصنوعی در خدمت انرژی در می آید تقاضای زغال سنگ تا سال ۲۰۲۷ کاهش پیدا می کند

4
در مراسم افتتاح سردخانه و سالن چندگانه آشپز خانه مرکزی عنوان شد:

سلامت غذایی ، بهبود سیستم و تجهیزات از نیازهای مهم شرکت بود

  • کد خبر : 10400
  • 25 بهمن 1399 - 16:14
سلامت غذایی ، بهبود سیستم و تجهیزات از نیازهای مهم شرکت بود
مراسم افتتاح سردخانه دو مداره 300 تنی ، اتاق انجماد 3 تنی و سالن چندگانه آشپز خانه مرکزی با حضور منصور یزدی زاده مدیرعامل، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی، روح اله صالحی مدیر خدمات و امور رفاهی و مدیران بخش های مختلف شرکت 21 بهمن ماه برگزار شد .

به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی بهبود شرایط سلامت کارکنان را یکی از اولویت های این حوزه دانست و گفت: یکی از نیازهای مهم شرکت در بخش سلامت غذایی، بهبود سیستم و تجهیزات سردخانه ای آشپزخانه مرکزی بود که نیاز داشت با اصول علمی این تجهیزات به روز رسانی گردد که این مهم از سال ۹۷ در دستور کار قرار گرفت و با جدیت پی گیری شد . وی ضمن قدردانی از تمامی مدیریت ها که در ساخت و به روز رسانی این تجهیزات همکاری داشتند، افزود: پدافند غیر عامل و ایمنی، بهداشت و محیط زیست دو عامل اصلی بازسازی و نوسازی این تجهیزات سردخانه ای و فرآوری مواد پروتینی بوده است .

روح اله صالحی به توسعه سردخانه زیر صفر، بالای صفر، اتاق انجماد و سالن های چندگانه برای شستشو و فرآوری و آماده سازی مواد پروتینی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات رستوران ها فرسودگی تجهیزات و کمبود سردخانه های مرکز پخت بود که از سال ۹۷ تحقیقات در این خصوص شروع شد، تکنولوژی به روز صنایع برودتی تهیه شد و روند تخریب و بازسازی سالن آماده سازی شستشو و فرآوری نیز با امکانات داخلی شرکت انجام شد . وی افزود: به منظور ذخیره سازی مواد پروتینی تا مدت زمان معین و معقول، این مواد باید در دمای مشخص منجمد شوند و در فرایند انجماد نباید نوسان یا مشکلات دمای پیش بیاید و در صنایع غذایی سردخانه قلب مراکز غذایی محسوب می شود

شایان ذکر است در پایان این مراسم منصور یزدی زاده از تجهیزات و سردخانه های جدید بازدید نمود.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=10400
  • منبع : ذوب آهن اصفهان
  • 148 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.