• امروز : چهارشنبه - ۲۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 May - 2024

سر تیتر اخبار

ارائه تسهیلات ویژه احیای بافت فرسوده شهرداری اصفهان / محرومیت زدایی از اهداف اصلی منطقه ۱۰ / در حال ساماندهی اتباع غیر مجاز با همکاری نهادهای مرتبط هستیم حضور یک هزار و ۷۵۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نفت/ رشد ۱۵ درصدی مشارکت کنندگان نسبت به سال ۱۴۰۲ کلنگ‌زنی طرح توسعه‌ای نفت خام آفتاب / تولید روزانه بیش از دو میلیون بنزین یورو۵ توسط نفت آفتاب برای عفاف و حجاب چه کرده‌اید؟ فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی و اولین صادرکننده در زنجیره صنایع معدنی در سال ۱۴۰۲ برگزاری پنل انتقال تجربه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حال توسعه سامانه های هوشمند حمل و نقل هستیم/ انعقاد تفاهم نامه با ۲۰ کلان شهر کشور پتروشیمی ها وارد تولید بنزین از متانول می شوند حضور راهداری اصفهان با دستاوردهای نوین و هوشمند عامل انسانی، مهمترین شاخصه در تصادفات/ ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان عوارض شدید استامینوفن و مسکن های بدون تجویز پزشک جشن قهرمانی یوزهای زخمی در سرزمین ببرها / پیروزی ۴ بر ۱ فوتسال ایران برابر تایلند یک میلیون و ششصد هزار متقاضی در صف وام ودیعه مسکن طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد ۲ میلیون تومان قبض در انتظار مصرف کنندگان کولرگازی تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله مشترکان پرمصرف تعرفه آنها پلکانی محاسبه می شود / تحت تاثیر تبلیغات فریبنده کولرگازی قرار نگیرید شناسه یکتای ملک چیست و برای دریافت آن چه مراحلی را باید طی کرد؟ صرفه‌جویی ۱۱٫۵ میلیون یورویی در فولاد مبارکه؛ ارمغان بومی‌سازی در سال ۱۴۰۲ خاندوزی: استقلال و پرسپولیس رسما به بخش خصوصی واگذار شد

3
در مراسم افتتاح سردخانه و سالن چندگانه آشپز خانه مرکزی عنوان شد:

سلامت غذایی ، بهبود سیستم و تجهیزات از نیازهای مهم شرکت بود

  • کد خبر : 10400
  • 25 بهمن 1399 - 16:14
سلامت غذایی ، بهبود سیستم و تجهیزات از نیازهای مهم شرکت بود
مراسم افتتاح سردخانه دو مداره 300 تنی ، اتاق انجماد 3 تنی و سالن چندگانه آشپز خانه مرکزی با حضور منصور یزدی زاده مدیرعامل، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی، روح اله صالحی مدیر خدمات و امور رفاهی و مدیران بخش های مختلف شرکت 21 بهمن ماه برگزار شد .

به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی بهبود شرایط سلامت کارکنان را یکی از اولویت های این حوزه دانست و گفت: یکی از نیازهای مهم شرکت در بخش سلامت غذایی، بهبود سیستم و تجهیزات سردخانه ای آشپزخانه مرکزی بود که نیاز داشت با اصول علمی این تجهیزات به روز رسانی گردد که این مهم از سال ۹۷ در دستور کار قرار گرفت و با جدیت پی گیری شد . وی ضمن قدردانی از تمامی مدیریت ها که در ساخت و به روز رسانی این تجهیزات همکاری داشتند، افزود: پدافند غیر عامل و ایمنی، بهداشت و محیط زیست دو عامل اصلی بازسازی و نوسازی این تجهیزات سردخانه ای و فرآوری مواد پروتینی بوده است .

روح اله صالحی به توسعه سردخانه زیر صفر، بالای صفر، اتاق انجماد و سالن های چندگانه برای شستشو و فرآوری و آماده سازی مواد پروتینی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات رستوران ها فرسودگی تجهیزات و کمبود سردخانه های مرکز پخت بود که از سال ۹۷ تحقیقات در این خصوص شروع شد، تکنولوژی به روز صنایع برودتی تهیه شد و روند تخریب و بازسازی سالن آماده سازی شستشو و فرآوری نیز با امکانات داخلی شرکت انجام شد . وی افزود: به منظور ذخیره سازی مواد پروتینی تا مدت زمان معین و معقول، این مواد باید در دمای مشخص منجمد شوند و در فرایند انجماد نباید نوسان یا مشکلات دمای پیش بیاید و در صنایع غذایی سردخانه قلب مراکز غذایی محسوب می شود

شایان ذکر است در پایان این مراسم منصور یزدی زاده از تجهیزات و سردخانه های جدید بازدید نمود.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=10400
  • منبع : ذوب آهن اصفهان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.