به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، مهدی خضری سهشنبه در نشست خبری آنلاین به مناسبت هفته «حمل و نقل، رانندگان و راهداری» اظهار داشت: با وجود شیوع بیماری کرونا و شرایط سخت اقتصادی، از اواخر سال ۹۸ و اوایل سال ۹۹ بدون هیچگونه وقفه و تعطیلی به کار خود ادامه دادیم و خوشبختانه راهدارها، پیمانکاران و فعالان حوزه حمل و نقل استان سنگر خدمترسانی را ترک نکردند و تلاش کردند به خدماترسانی خوب و بههنگام همت بگمارند.
وی با اشاره به افزایش ۳ درصدی میزان حمل و نقل بار در استان در سال ۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا افزود: متأسفانه در همین مدت با کاهش ۵۳ درصدی جابهجایی مسافر روبهرو بودیم که این بخش از حمل و نقل با رکود ویژهای روبهرو شد و خوشبختانه با حمایتهای دولت به منظور جبران خسارات، تلاش شد بخشی از این ضرر و زیان جبران شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان ادامه داد: در حوزه نگهداری ابنیه و ماشینآلات راهداری، ساخت راهها و روش آسفالت در محورهای مواصلاتی استان اقدامات خوبی انجام شد. طبق آمار در سال گذشته ۳۵۱ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان ثبت شد که نسبت به سال ۹۷، رشد ۷ درصدی داشت اما در سال ۹۹ با توجه به محدودیتهای کرونایی شاهد کاهش این میزان بودیم.
وی با اشاره به بازسازی و مرمت روکش آسفالت ۲۳۰ کیلومتر از راههای استان گفت: در طرح راهداری محوری، توانستیم با اصلاح شیب شیروانی در راههای مواصلاتی استان به طول ۵۶۰ کیلومتر در کاهش تصادفات جرحی و فوتی نقشآفرینی کنیم. همچنین در ۲۸۰ کیلومتر از راههای روستایی استان عملیات «سیلکُت» انجام و ۲۳ نقطه حادثهخیز در محورهای مواصلاتی استان نیز اصلاح شد. در سال ۹۹ وظیفه جدید اصلاح راههای روستایی به ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان واگذار شد که در ۸ ماهه امسال ۶۴ کیلومتر راه روستایی احداث کردیم که جزء استانهای شاخصهای کشور قرار گرفتیم. همچنین در قالب طرح ملی ابرار اقدام به احداث راههای روستاهایی در روستاهای با بیش از ۲۰ خانوار جمعیت کردیم.
پازل حمل و نقل جاده ای کالا در ایران تکمیل شد/جزئیات شرایط تاسیس شرکت های خوداتکایی کالارتبه نخست فارس در حمل فرآوردههای نفتی؛ روغن موتور با نرخ دولتی بین ناوگان حمل و نقل جادهای شیراز توزیع میشودسرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان: پایگاههای زمستانی از امروز فعال شدند.
خضری با اشاره به افتتاح ۲ مجتمع خدماتی رفاهی بینراهی در استان در سال ۹۹ اضافه کرد: همچنین ۲ سامانه WIM راهاندازی شد و امیدوارم بتوانیم در حوزه حمل و نقل و راهداری جادهای اقدامات بهتری نیز انجام دهیم. با توجه به اینکه در ۸ ماهی که از سال ۹۹ سپری شد ۲۱۰ میلیون تردد در راههای مواصلاتی استان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه خود در سال گذشته ۱۷ درصد کاهش یافته است، از این فرصت برای نگهداری راهها استفاده کردیم.
وی تصریح کرد: خوشبختانه در سال ۹۹ با کاهش تصادفات جادهای نسبت به سال ۹۸ روبهرو بودیم و آمار فوتیهای سر صحنه تصادف در استان ۱۹ درصد کاهش پیدا کرده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با اشاره به راهاندازی پویش اجتماعی سبا برای کاهش تصادفات بیان کرد: با توجه به نقش رسانهها در فرهنگسازی برای کاهش تصادفات، از رسانهها درخواست میکنم به این پویش بپیوندند تا با اطلاعرسانی در این حوزه برای کاهش آمار تصادفات به یاری ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بیایند. استان اصفهان در چهارراه مواصلاتی کشور قرار دارد و شاهد میزان بالایی از تردد در راههای استان هستیم که آمار تصادفات جادهای را بالا میبرد. تمام تلاش خود را در جهت ایمنسازی راهها، روکش آسفالت، نصب تابلوها و علائم و نظارت ویژه بر ناوگان حملونقل کالا و مسافر انجام میدهیم تا حمل و نقلی روان و ایمن در راههای استان و کشور داشته باشیم اما در زمینه فرهنگسازی نیاز به کمک رسانهها داریم که خوشبختانه هماکنون برنامه سیمای راهبران از شبکه استانی اصفهان پخش میشود.
وی درباره بودجه این ادارهکل برای سال ۱۴۰۰ گفت: حوزه راهها جزو هزینهبرترین بخشها است. تلاش کردهایم از بودجههای ملی و استانی به شکل مطلوب استفاده کنیم و خوشبختانه با نظر مساعد استاندار اصفهان، اعتبارات خوبی در سطح استان جذب شد و امیدوارم تخصیص ۱۰۰ درصدی داشته باشد. در حوزه اعتبارات ملی نیز وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور توجه ویژهای به استان اصفهان داشتند و امیدوارم تا پایان سال تمام این اعتبارات را جذب کنیم.
انتهای پیام/