به گزارش عصرتحلیل از اصفهان، سید مسعود خاتمی رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان در این جلسه با یادآوری اینکه کار اصلی این نهاد، خدمت رسانی به محرومان و مستضعفان است، گفت: خدمات درخشان کمیته امداد استان اصفهان با توجه به شرایط حاکم بر جامعه ستودنی است.
وی با اشاره به ظرفیت های کمیته امداد برای توسعه فعالیت های اقتصادی و افزایش اشتغال در استان، گفت: ایجاد اشتغال، زمینه استقلال و خروج مددجویان را از چرخه حمایتی فراهم خواهد آورد و ما برای رفع مشکلات و موانع موجود در این مسیر حداکثر تلاش خود را خواهیم کرد.
کریم زارع مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، نیز ضمن تبریک دهه کرامت، از تلاش نمایندگان مجلس در خصوص افزایش بودجه سال جاری تقدیر کرد و اظهار داشت: افزایش بودجه در سال جاری بسیاری از عقب ماندگی ها در سنوات گذشته برای رسیدگی به محرومان را جبران خواهد کرد.
زارع با اظهار امیدواری از وجود نمایندگان انقلابی و متعهد در این دوره از مجلس، گفت: ما در کمیته امداد اصفهان به عنوان بزرگترین نهاد حمایتی، نزدیک به ۱۲۰ هزار خانواده را حمایت می کنیم، که از این تعداد ۶۵ هزار خانواده، زن سرپرست خانوار و ۳۳ هزار خانواده از کار افتاده، همچنین ۵ هزار و ۳۲۰ بیمار صعب العلاج با هزینه های درمانی بالا و ۱۷ هزار خانواده مددجوی نیازمند مسکن، تحت پوشش داریم.
وی با ارائه گزارش در بحث معیشت مددجویان افزود: کمیته امداد در سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان مستمری، ۲۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بابت خدمات پزشکی و درمانی و ۹ میلیارد تومان در زمینه بیمه تامین اجتماعی نیازمندان استان پرداخت کرده است.
کریم زارع با اعلام توجه بیشتر بر مناطق روستایی و شهرهای کوچک در زمینه ساخت مسکن، ادامه داد: سال گذشته در قالب مسکن روستایی و شهری، ۱۷۹۵ واحد مسکونی خریداری و ساخته شده است. همچنین ۳۸۷۴ مورد تعمیر، بازسازی و تکمیل با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان بصورت بلاعوض و ۱۲ میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان معوض، انجام شده است. در خصوص ودیعه مسکن و اجاره بها نیز نزدیک به ۲۶ میلیارد تومان بصورت معوض و بلاعوض پرداخت کرده ایم.
وی در ادامه عمده فعالیت های سال جاری در تامین مسکن نیازمندان را تشریح کرد و گفت: تکمیل تفاهم نامه ۱۱۵۰ واحدی با سازمان برنامه و بودجه، ۴۰ واحد مسکن ایتام، ۵۴ واحد با همکاری بنیاد مستضعفان و هزار واحد مسکونی از یک طرح ۵۰ هزار واحدی با همکاری سپاه، درحال حاضر در دست اقدام است.
مدیرکل کمیته امداد استان، توانمندسازی مددجویان را در راس فعالیت های این نهاد عنوان کرد و افزود: در سال ۹۸، ده هزار و ۲۹۳ فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر ۲۲۳ میلیارد ایجاد و در سال ۹۹ نیز با ۱۳ هزار و ۴۷۸ فرصت شغلی و اعتباری بالغ بر ۲۷۲ میلیارد تومان، ۱۳۰درصد برنامه اشتغال محول شده به این نهاد به سرانجام رسیده است.
وی با اعلام رشد۹۰ درصدی و اعتباری بالغ بر ۵۶۴ میلیارد تومانی برای سال جاری در این زمینه گفت: ایجاد ۱۶ هزار و ۵۰۰ شغل به عهده کمیته امداد استان قرارگرفته است، اما با توجه به افزایش تسهیلات از ۵۰ به صد میلیون تومان، پیش بینی احتمالی مشکلاتی را در بحث ضمانت، برای مددجویان نزد بانک های عامل می کنیم.
زارع با تاکید به تعاملات بیشتر ادارات و صنوف برای ارائه مجوزها در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان، گفت: برای پایداری طرح های اشتغال، نیاز است قانونی مصوب شود تا در ادوار مختلف با دریافت تسهیلات مناسب، طرح های موجود که به هر دلیلی دچار مشکلات نقدینگی می شوند، حفظ و تقویت شوند.
وی افزود: جامعه مرتبط با این نهاد، اغلب درگیر مساله درمان و هزینه های بالای آن هستند، از آنجا که کمیته امداد، دیگر تامین کننده بیمه پایه برای مددجویان نیست و از طرفی خدمات بیمه سلامت تامین کننده نیاز محرومان نمی باشد، از مجمع نمایندگان خواستار یم؛ مراتبی را پیش بینی نمایند تا مددجویان کمیته امداد در این مقوله به عنوان جامعه خاص دیده شوند.
از دیگر تقاضاهای مدیرکل کمیته امداد، ساماندهی مراکز خیریه در سطح استان به دلیل هم پوشانی خدمات بود و در این باره اظهار داشت: برای ساماندهی این امر مهم چندین مرتبه اعلام آمادگی کردیم لیکن با وجود پیگیری های گوناگون، کمتر موفق به همراه کردن خیریه ها بوده ایم. از آنجا که خدمات در این مراکز ممکن است به جامعه هدف ما و بهزیستی هم ارائه شود و برخی نیازمندان نیز از هیچ کدام از این خدمات بهره مند نشوند، سامانه ای طراحی کرده ایم که در مراحل نهایی قرار دارد و با اجرا شدن این روش به شیوه قانونی به جلوگیری از پرت منابع مردمی خواهیم رسید.
انتهای پیام/