2:47:40
    ا

سر تیتر اخبار

ایران بارها ثابت کرده که نه زیر بار ظلم می‌رود و نه میز مذاکره را ترک می‌کند ادویه‌ ها چطور برای مغز معجزه می‌کنند؟ از گردنه ی عشاق چه می دانید ؟ بهترین روش پخت ماهی برای حفظ امگا سه بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران عکس جالب بکام و تام کروز در جشن تولد ۵۰ سالگی اسطوره

12

کدام روش‌های درمانی کووید-۱۹ شانس بیشتری برای موفقیت دارند؟

  • کد خبر : 2059
  • جمعه, ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹--«۰۸:۱۴»
کدام روش‌های درمانی کووید-۱۹ شانس بیشتری برای موفقیت دارند؟

به گزارش روز سه‌شنبه پایگاه خبری ساینس‌دیلی، در بحبوحه همه‌گیری جهانی ویروس جدید کرونا، تحقیقات علمی با سرعت بی‌سابقه‌ای‌ در تمام دنیا در حال انجام است و صدها دانشمند در حال بررسی روش‌های درمانی و واکسن احتمالی هستند. در این میان سوالی که مطرح می‌شود این است که کدام تحقیقات ظرفیت بیشتری برای تولید راه‌حل‌های […]

به گزارش روز سه‌شنبه پایگاه خبری ساینس‌دیلی، در بحبوحه همه‌گیری جهانی ویروس جدید کرونا، تحقیقات علمی با سرعت بی‌سابقه‌ای‌ در تمام دنیا در حال انجام است و صدها دانشمند در حال بررسی روش‌های درمانی و واکسن احتمالی هستند.

در این میان سوالی که مطرح می‌شود این است که کدام تحقیقات ظرفیت بیشتری برای تولید راه‌حل‌های مفید و واقعی دارد؟ محققان پاسخ این سوال را با برنامه DARPA SCORE می‌دهند.

این برنامه به متخصصانی متکی است که تحقیقات ارائه‌شده را بر اساس قابلیت تکرار آن  مرور و ارزیابی می‌کنند. این روند معمولا حدود ۳۱۴ روز طول می‌کشد که در مورد همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ بسیار طولانی است.

محققان برای حل این مشکل دست به دامن هوش مصنوعی شده‌اند.   با استفاده از ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توان منابع تحقیقاتی امیدبخش برای درمان کوید-۱۹ را اولویت‌بندی و منابعی که احتمالا با شکست مواجه می‌شوند، نادیده گرفت. مهمترین ویژگی این روش سرعت عمل آن است.

در این روش الگوریتمی طراحی شده است که پیش‌بینی می‌کند نتایج کدام تحقیقات برای بار دوم و با استفاده از جمعیت آماری جدید قابل تکرار است.

با استفاده از این روش می‌توان تمام مقالات و پژوهش‌های مرتبط با کووید-۱۹ را بررسی کرد و پیش‌بینی کرد کدامیک امید بیشتری برای موفقیت دارد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.

نتایج این مطالعه در نشریه PNAS منتشر شده است./

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=2059

نوشته های مشابه

05مارس
منیریه، محله قجری تهران
در#گردشگر عصر تحلیل بخوانید:

منیریه، محله قجری تهران

03سپتامبر
بزرگترین محموله واکسن کرونا سینوفارم وارد کشور شد
معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران:

بزرگترین محموله واکسن کرونا سینوفارم وارد کشور شد

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.