1:48:19
    امروز : جمعه - ۱۲ اردیبهشت -

سر تیتر اخبار

دولت: کارمندان شش صبح سرکار حاضر شوند وزارت ارتباطات: پیامک های اخطار حجاب از طریق ما ارسال نمی‌شود ظریف: اگر منطقه را تهدید فرض کنیم، منطقه تهدید خواهد شد مجمع تشخیص در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل می‌کند و نه تعجیل قیمت بنزین سوپر چقدر می شود؟! تولید بنزین پایه بایواتانول برای نخستین بار در ایران ظرفیت تولید پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۴ به ۱۰۵ میلیون تن می‌رسد دیدار وزیر صنعت تا گفت و گو با سفیران کشورهای خارجی فرصت همکاری با آفریقا در همه زمینه‌ها از جمله صنایع معدنی و فولادی وجود دارد قبض برق را چگونه محاسبه کنیم + جدول آموزش تا الان، ۳۶ فوتی داشتیم/ به جز ۱۸ پیکر، مابقی قابل شناسایی نیستند عراقچی: هیچ موضوع دیگر غیر هسته ایی قابل مذاکر نیست / احتمالا دور بعدی مذاکرات شنبه است کشته‌ها به ۲۸ نفر رسید / پزشکیان وارد بندرعباس شد / کمبود دارویی نداریم انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته ازلحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس و پالایشگاه بندرعباس در امنیت هستند اعلام اسامی اجساد احراز هویت شده انفجار بندر شهید رجایی / حضور هواپیما و بالگرد اطفای حریق در منطقه امکانات درمانی وارد منطقه انفجار شدند / دستور وزیر بهداشت برای پیگیری مسائل بهداشتی و درمانی + عکس بندر شهید رجایی بندرعباس طعمه حریق شد/ آمار مصدومین فوتی ها رو به افزایش است/ نهادهای امداد رسان در تلاش برای خاموش کردن آتش + عکس رئیس جمهور: ساخت میانکاله متوقف شود ایران هیچ محدودیتی برای همکاری با سرمایه‌گذاران خارجی ندارد

11

کدام روش‌های درمانی کووید-۱۹ شانس بیشتری برای موفقیت دارند؟

  • کد خبر : 2059
  • جمعه, ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹--«۰۸:۱۴»
کدام روش‌های درمانی کووید-۱۹ شانس بیشتری برای موفقیت دارند؟

به گزارش روز سه‌شنبه پایگاه خبری ساینس‌دیلی، در بحبوحه همه‌گیری جهانی ویروس جدید کرونا، تحقیقات علمی با سرعت بی‌سابقه‌ای‌ در تمام دنیا در حال انجام است و صدها دانشمند در حال بررسی روش‌های درمانی و واکسن احتمالی هستند. در این میان سوالی که مطرح می‌شود این است که کدام تحقیقات ظرفیت بیشتری برای تولید راه‌حل‌های […]

به گزارش روز سه‌شنبه پایگاه خبری ساینس‌دیلی، در بحبوحه همه‌گیری جهانی ویروس جدید کرونا، تحقیقات علمی با سرعت بی‌سابقه‌ای‌ در تمام دنیا در حال انجام است و صدها دانشمند در حال بررسی روش‌های درمانی و واکسن احتمالی هستند.

در این میان سوالی که مطرح می‌شود این است که کدام تحقیقات ظرفیت بیشتری برای تولید راه‌حل‌های مفید و واقعی دارد؟ محققان پاسخ این سوال را با برنامه DARPA SCORE می‌دهند.

این برنامه به متخصصانی متکی است که تحقیقات ارائه‌شده را بر اساس قابلیت تکرار آن  مرور و ارزیابی می‌کنند. این روند معمولا حدود ۳۱۴ روز طول می‌کشد که در مورد همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ بسیار طولانی است.

محققان برای حل این مشکل دست به دامن هوش مصنوعی شده‌اند.   با استفاده از ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توان منابع تحقیقاتی امیدبخش برای درمان کوید-۱۹ را اولویت‌بندی و منابعی که احتمالا با شکست مواجه می‌شوند، نادیده گرفت. مهمترین ویژگی این روش سرعت عمل آن است.

در این روش الگوریتمی طراحی شده است که پیش‌بینی می‌کند نتایج کدام تحقیقات برای بار دوم و با استفاده از جمعیت آماری جدید قابل تکرار است.

با استفاده از این روش می‌توان تمام مقالات و پژوهش‌های مرتبط با کووید-۱۹ را بررسی کرد و پیش‌بینی کرد کدامیک امید بیشتری برای موفقیت دارد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.

نتایج این مطالعه در نشریه PNAS منتشر شده است./

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=2059

نوشته های مشابه

05مارس
منیریه، محله قجری تهران
در#گردشگر عصر تحلیل بخوانید:

منیریه، محله قجری تهران

03سپتامبر
بزرگترین محموله واکسن کرونا سینوفارم وارد کشور شد
معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران:

بزرگترین محموله واکسن کرونا سینوفارم وارد کشور شد

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.