• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024

سر تیتر اخبار

عوارض شدید استامینوفن و مسکن های بدون تجویز پزشک جشن قهرمانی یوزهای زخمی در سرزمین ببرها / پیروزی ۴ بر ۱ فوتسال ایران برابر تایلند یک میلیون و ششصد هزار متقاضی در صف وام ودیعه مسکن طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد ۲ میلیون تومان قبض در انتظار مصرف کنندگان کولرگازی تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله مشترکان پرمصرف تعرفه آنها پلکانی محاسبه می شود / تحت تاثیر تبلیغات فریبنده کولرگازی قرار نگیرید شناسه یکتای ملک چیست و برای دریافت آن چه مراحلی را باید طی کرد؟ صرفه‌جویی ۱۱٫۵ میلیون یورویی در فولاد مبارکه؛ ارمغان بومی‌سازی در سال ۱۴۰۲ خاندوزی: استقلال و پرسپولیس رسما به بخش خصوصی واگذار شد قرارداد سایت پالایشگاه اصفهان درهرمزگان امضاء شد گوشمالی مجرمان، مطالبه نیست، وظیفه شما است نحوه دریافت چگونه وام ۲۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن شنیده شدن صدای انفجار در آسمان اصفهان/ارشد نظامی اصفهان: مربوط به پدافند هوایی بود/ هیچ خسارتی نداشته‌ایم اتفاقی عجیب در مراسم رژه ارتش در مشهد + ویدیو در توزیع بنزین مشکلی وجود ندارد / توزیع بنزین کشور طبق روال عادی ادامه دارد حضور بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران پلیس، مجری قانون یا متولی فرهنگ؟ / کم کاری نهادهای فرهنگی بر دوش پلیس المیادین:اسرائیل از شلیک موشک هایپرسونیک از سوی ایران خبرداد ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شد

5

کدام روش‌های درمانی کووید-۱۹ شانس بیشتری برای موفقیت دارند؟

  • کد خبر : 2059
  • 19 اردیبهشت 1399 - 8:14
کدام روش‌های درمانی کووید-۱۹ شانس بیشتری برای موفقیت دارند؟

به گزارش روز سه‌شنبه پایگاه خبری ساینس‌دیلی، در بحبوحه همه‌گیری جهانی ویروس جدید کرونا، تحقیقات علمی با سرعت بی‌سابقه‌ای‌ در تمام دنیا در حال انجام است و صدها دانشمند در حال بررسی روش‌های درمانی و واکسن احتمالی هستند.

در این میان سوالی که مطرح می‌شود این است که کدام تحقیقات ظرفیت بیشتری برای تولید راه‌حل‌های مفید و واقعی دارد؟ محققان پاسخ این سوال را با برنامه DARPA SCORE می‌دهند.

این برنامه به متخصصانی متکی است که تحقیقات ارائه‌شده را بر اساس قابلیت تکرار آن  مرور و ارزیابی می‌کنند. این روند معمولا حدود ۳۱۴ روز طول می‌کشد که در مورد همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ بسیار طولانی است.

محققان برای حل این مشکل دست به دامن هوش مصنوعی شده‌اند.   با استفاده از ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توان منابع تحقیقاتی امیدبخش برای درمان کوید-۱۹ را اولویت‌بندی و منابعی که احتمالا با شکست مواجه می‌شوند، نادیده گرفت. مهمترین ویژگی این روش سرعت عمل آن است.

در این روش الگوریتمی طراحی شده است که پیش‌بینی می‌کند نتایج کدام تحقیقات برای بار دوم و با استفاده از جمعیت آماری جدید قابل تکرار است.

با استفاده از این روش می‌توان تمام مقالات و پژوهش‌های مرتبط با کووید-۱۹ را بررسی کرد و پیش‌بینی کرد کدامیک امید بیشتری برای موفقیت دارد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.

نتایج این مطالعه در نشریه PNAS منتشر شده است./

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=2059

    نوشته های مشابه

    15اسفند
    منیریه، محله قجری تهران
    در#گردشگر عصر تحلیل بخوانید:

    منیریه، محله قجری تهران

    12شهریور
    بزرگترین محموله واکسن کرونا سینوفارم وارد کشور شد
    معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران:

    بزرگترین محموله واکسن کرونا سینوفارم وارد کشور شد

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.