به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، سیاوش گلشیری در نشست خبری جایزه کتاب اردیبهشت اظهار داشت: این جایزه در دو بخش داستان و نا داستان برگزار می شود و هر فردی که در دنیا قادر به نوشتن فارسی است می تواند در این جشنواره شرکت کند.
وی ادامه داد: برای گسترش مخاطبین مان موضوع آثار را آزاد انتخاب کردیم و شاید در سال های بعد، بخش اختصاصی نیز اضافه کنیم.
دبیر جایزه کتاب اردیبهشت اضافه کرد: آثار باید حداقل ۱۵۰۰ کلمه و تازگی داشته و جایی منتشر نشده باشد.
وی با اشاره به احتمال تمدید مدت زمان ارسال آثار خاطرنشان کرد: مخاطبین می توانند آثارشان را تا اول اسفند ۱۴۰۰ به آدرس www.prize.ordibeheshtbook.com ارسال نمایند.
به گفته گلشیری از زمان فراخوان تا کنون ۱۲۰ اثر ارسال شده است و قاعدتا تا آخرین روز مهلت ارسال، شاهد تعداد بیشتری از آثار خواهیم بود.
وی جوایز نفرات اول تا سوم در دو بخش داستان و ناداستان را پنج، چهار و سه میلیون تومان اعلام کردو افزود: جدای از انتخاب سه اثر در این دو بخش، ده نفر نیز به عنوان آثار برگزیده انتخاب و به هر کدام بن خرید پانصد تومانی کتاب اردیبهشت اهدا می کنیم.
دبیر جایزه کتاب اردیبهشت کشف استعداد، حمایت از علاقمندان به داستان نویسی، ایجاد پویایی در ادبیات دانست و افزود: استمرار این جایزه مهم است و یکی از مشکلات جوایز ادبی در بخش دولتی عدم استقلال و کوتاهی عمر شان است که با تغییر دولت ها و یا عدم حمایت مالی از بین می روند.
سارا سالار نویسنده وعضو هیات امنای کتاب اردیبهشت نیز در این نشست اظهار داشت: قاعدتا اختتامیه در اردیبهشت و در صورت شرایط مساعد از نظر کرونا حضوری خواهد بود.
وی ادامه داد: تلاش می کنیم در پایان این جایزه، کتابی از آثار برگزیده گردآوری و با کمک ناشرین در هر دوره چاپ کنیم. البته هنوز برای چاپ داستان های برگزیده و تقدیر شده ها با ناشر خاصی صحبتی نکردیم و لی این توانایی را برای انجام این کار داریم.
سروش صحت مدیر کتاب اردیبهشت که به صورت تماس تصویری در نشست جایزه کتاب شرکت می کرد، گفت: خیلی خیلی امیدوارم جایزه کتاب اردیبهشت بتواند در ادبیات ایران تاثیر بگذارد و تداوم، گسترش پیدا کند و نویسندگان برجسته کشور به عنوان داور، آثار ارسالی به این جایزه را داوری کنند.