• امروز : پنج شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 2 May - 2024

سر تیتر اخبار

پتروشیمی ها وارد تولید بنزین از متانول می شوند حضور راهداری اصفهان با دستاوردهای نوین و هوشمند عامل انسانی، مهمترین شاخصه در تصادفات/ ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان عوارض شدید استامینوفن و مسکن های بدون تجویز پزشک جشن قهرمانی یوزهای زخمی در سرزمین ببرها / پیروزی ۴ بر ۱ فوتسال ایران برابر تایلند یک میلیون و ششصد هزار متقاضی در صف وام ودیعه مسکن طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد ۲ میلیون تومان قبض در انتظار مصرف کنندگان کولرگازی تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله مشترکان پرمصرف تعرفه آنها پلکانی محاسبه می شود / تحت تاثیر تبلیغات فریبنده کولرگازی قرار نگیرید شناسه یکتای ملک چیست و برای دریافت آن چه مراحلی را باید طی کرد؟ صرفه‌جویی ۱۱٫۵ میلیون یورویی در فولاد مبارکه؛ ارمغان بومی‌سازی در سال ۱۴۰۲ خاندوزی: استقلال و پرسپولیس رسما به بخش خصوصی واگذار شد قرارداد سایت پالایشگاه اصفهان درهرمزگان امضاء شد گوشمالی مجرمان، مطالبه نیست، وظیفه شما است نحوه دریافت چگونه وام ۲۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن شنیده شدن صدای انفجار در آسمان اصفهان/ارشد نظامی اصفهان: مربوط به پدافند هوایی بود/ هیچ خسارتی نداشته‌ایم اتفاقی عجیب در مراسم رژه ارتش در مشهد + ویدیو در توزیع بنزین مشکلی وجود ندارد / توزیع بنزین کشور طبق روال عادی ادامه دارد حضور بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران

0
عضو شورای شهر اصفهان:

سوءمدیریت و نگاه سیاسی موجب تشدید مشکل آب اصفهان شد

  • کد خبر : 19304
  • 16 شهریور 1401 - 15:05
سوءمدیریت و نگاه سیاسی موجب تشدید مشکل آب اصفهان شد
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مسئله آب اصفهان از سال ۷۸ که انتقال آب به یزد به تصویب رسید، شروع و به دنبال آن پروژه تونل اول، دوم و تونل سوم و بهشت‌آباد ایجاد شد، اما سوءمدیریت و نگاه سیاسی باعث شد تا مشکل آب اصفهان تشدید شود. سال ۷۸ تصمیم بر این بود که تونل سوم کوهرنگ ایجاد و سد تونل سوم احداث و سپس آب به یزد منتقل شود، اما بدون اینکه تونل و سدی احداث شود آب را به یزد انتقال دادند.

به گزارش عصرتحلیل از اصفهان،رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان اظهارکرد: حل مسئله آب را تنها در جاری بودن زاینده‌رود و زنده بودن آن می‌دانیم، شورای اسلامی شهر اصفهان و اعضای کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار به اتفاق نظر رسیدند که آب یعنی جاری بودن زاینده‌رود؛ علاوه‌بر اینکه موضوعاتی از جمله آب‌های زیرزمینی، پساب، فضای سبز و صرفه‌جویی نیز حائز اهمیت است، اما تعریف اصلی ما از آب این است که زاینده‌رود جاری باشد.

مجید نادرالاصلی افزود: بر اساس قانون، اولین وظیفه حاکمیت، تأمین آب محیط زیست، سپس شرب، کشاورزی و سایر موارد است، یعنی شرب بر محیط زیست مقدم نیست و امروز تالابی خشک به نام گاوخونی و مسیر ۴۰۰ کیلومتری زاینده‌رود را داریم که محیط زیست آلاینده را برای ما به ارمغان آورده است.

وی ادامه داد: مهم‌تر از همه این موارد به وجود آمدن مشکلات و مسائل بهداشتی به واسطه درست جاری نبودن زاینده‌رود برای مردم، شهر و منطقه است. مشکل آب شرب، اقتصاد، معیشت، اشتغال و جاری بودن زاینده‌رود باید رفع شود، زیرا معتقد هستم اگر زاینده‌رود جریان داشته باشد، بسیاری از مشکلات استان رفع خواهد شد و این نگاه را به عنوان مطالبه در شهر و شورای اسلامی شهر ایجاد کردیم.

نادرالاصلی در خصوص ضرورت صرفه‌جویی و تأمین منابع و مصارف آب، خاطرنشان کرد: اصلاح نوع کشت و آبیاری فضای سبز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اما مسئله اصلی ما آب است، آب زاینده‌رود در حالی جریان می‌یابد که سرآب درست باشد.

وی اظهار کرد: لازم است منابع و مصارف آب چه در اصفهان، چه استان همجوار و چه استان بعدی کنترل شود. اگر آب نیست و محدود است باید برای همه این گونه باشد. به طور صریح گفته می‌شود استان شرقی ما کشت‌های جالیزی تولید می‌کند، این در حالی است که کشت‌های جالیزی تنها با آب شیرین انجام می‌شود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: معتقد هستم اصفهان در حوضه فریدن و جنوب استان ظرفیت خوبی دارد. یکی از نمایندگان گفته است که در جنوب اصفهان حدود ۲.۸ میلیارد مترمکعب آب داریم و به دنبال زنده کردن آن هستیم. همچنین مطالبه‌گری عمومی مردم را نباید از دست بدهیم؛ قصه اصفهان در این دوره مانند سال ۷۸ نیست و مطالبه‌گری را از کانال‌ها و مسیرهای مختلف دنبال می‌کنیم، باید در این راستا ماجرای آب اصفهان حل شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=19304
  • منبع : اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان

نوشته های مشابه

25آبان
خوشا شیراز و وضعِ بی‌مثالش
در #گردشگر عصر تحلیل بخوانید:

خوشا شیراز و وضعِ بی‌مثالش

23خرداد
 مسابقۀ پایان‌نامۀ سه‌دقیقه‌ای برای زاینده‌رود
دبیر همایش ملی «زاینده‌رود و گاوخونی از بحران تا احیا»:

 مسابقۀ پایان‌نامۀ سه‌دقیقه‌ای برای زاینده‌رود

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.