به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، در آغاز این نشست، فرشته امینی، عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر این که دو کشور ایران و افغانستان پتانسیل های خوبی برای همکاری دارند، گفت: لازم است به پتانسیل های موجود مراودات تجاری دو کشور خصوصا در حوزه آی تی و کسب و کارهای نوین توجه ویژه صورت گیرد و امیدواریم این نشست سطح روابط تجاری دو کشور را ارتقاء بخشد.
کاظم آیت اللهی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان، با تاکید بر این نکته که حوزه فناوری اطلاعات لازمه تمامی کسب و کارها است، تصریح کرد: این صنعت، امروزه رکن اصلی توسعه اجتماعی است و امیدواریم چنین نشست هایی راهگشای همکاری گسترده تر ایران با افغانستان باشد.
محمد جواد اطرج، مشاور عالی نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان، نظم بخشی و سازماندهی کلیه فعالیت های تجاری-رایانه ای را مهمترین ماموریت سازمان نظام صنفی رایانه ای دانست و با معرفی شرکت¬های استان اصفهان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به تشریح توانمندی¬ها و ظرفیت¬های استان اصفهان در حوزه IT پرداخت.
در ادامه، پرویز شهپر، مدیر کنسرسیوم ایریانا از کشور افغانستان، به اختصار به معرفی شهر هرات و تشابه تاریخی این شهر با استان اصفهان پرداخت و گفت: شهر هرات پایگاه آی سی تی و آی تی افغانستان است و هیئت افغانی حاضر جمعی از جوانان نخبه دو شهر کابل و هرات هستند که امیدواریم برقراری ارتباط گسترده تر بین شرکت های ایرانی و افغانی از دستاوردهای این نشست باشد.
زمری همدرد، مدیر دفتر نظارتی آترا افغانستان، ضمن قدردانی از اتاق بازرگانی اصفهان برای برگزاری این جلسه و ایجاد بستر آشنایی هیئت های تجاری دو طرف، تصریح کرد: ظرفیت های بسیاری در افغانستان وجود دارد که لازم است مورد توجه بیشتر قرار گیرد و به منظور بهره مندی از دانش و تجربه طرف های ایرانی توسعه یابد.
در ادامه این نشست، نمایندگان و مدیران شرکت های ایرانی و افغانستانی به منظور انجام مذاکرات بیشتر و آشنایی با ظرفیت ها و توانمندی های یکدیگر بصورت B2B به مذاکره و گفت و گو پرداختند.
لازم به ذکر است اتاق بازرگانی اصفهان در حاشیه این جلسه به بررسی تخصصی فرهنگ مصرف کننده افغانستان در زمینه پوشاک و کفش نیز پرداخت.
انتهای پیام/