• امروز : سه شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 7 May - 2024

سر تیتر اخبار

برای عفاف و حجاب چه کرده‌اید؟ فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی و اولین صادرکننده در زنجیره صنایع معدنی در سال ۱۴۰۲ برگزاری پنل انتقال تجربه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حال توسعه سامانه های هوشمند حمل و نقل هستیم/ انعقاد تفاهم نامه با ۲۰ کلان شهر کشور پتروشیمی ها وارد تولید بنزین از متانول می شوند حضور راهداری اصفهان با دستاوردهای نوین و هوشمند عامل انسانی، مهمترین شاخصه در تصادفات/ ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان عوارض شدید استامینوفن و مسکن های بدون تجویز پزشک جشن قهرمانی یوزهای زخمی در سرزمین ببرها / پیروزی ۴ بر ۱ فوتسال ایران برابر تایلند یک میلیون و ششصد هزار متقاضی در صف وام ودیعه مسکن طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد ۲ میلیون تومان قبض در انتظار مصرف کنندگان کولرگازی تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله مشترکان پرمصرف تعرفه آنها پلکانی محاسبه می شود / تحت تاثیر تبلیغات فریبنده کولرگازی قرار نگیرید شناسه یکتای ملک چیست و برای دریافت آن چه مراحلی را باید طی کرد؟ صرفه‌جویی ۱۱٫۵ میلیون یورویی در فولاد مبارکه؛ ارمغان بومی‌سازی در سال ۱۴۰۲ خاندوزی: استقلال و پرسپولیس رسما به بخش خصوصی واگذار شد قرارداد سایت پالایشگاه اصفهان درهرمزگان امضاء شد گوشمالی مجرمان، مطالبه نیست، وظیفه شما است نحوه دریافت چگونه وام ۲۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن

8
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس:

وقتی یارانه به وارد کننده می دهیم، این یارانه به سفره مردم نمی رسد

  • کد خبر : 20812
  • 08 خرداد 1402 - 16:43
وقتی یارانه به وارد کننده می دهیم، این یارانه به سفره مردم نمی رسد
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی معتقد است، کاهش حقوق گمرکی و یا کاهش سود بازرگانی و یا موضوع کاهش مالیات بر ارزش افزوده وارداتبیش تر به نفع واردکننده است تا به نفع مصرف کننده.

به گزارش عصر تحلیل، محسن زنگنه در ارزیابی خود پیرو اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و نگرانی از عدم کاهش قیمت کالاهای اساسی مردم بیان کرد: تجربه چند ساله اخیر نشان داده که ما وقتی یارانه به وارد کننده می دهیم، این یارانه به سفره مردم نمی رسد.

وی با بیان اینکه یکی از ایرادات اصلی به شیوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی این بود که این یارانه به سفره مردم تزریق نمی شد، تأکید کرد: در این شرایط ما در تهیه و توزیع نهاده های دامی و کالاهای اساسی مشکل داشتیم. در حال حاضر هم بروز برخی از سیاست ها اعم از کاهش حقوق گمرکی و یا کاهش سود بازرگانی و یا موضوع کاهش مالیات بر ارزش افزوده واردات، هر چند شکلی ضد تورمی دارد و می تواند یک بار روانی داشته باشد، اما واقعیت این است که این مسائل بیش تر به نفع واردکننده است تا به نفع مصرف کننده.

وی اظهار کرد: اگر دولت قصد دارد یارانه به مردم بدهد، این یارانه را باید به انتهای زنجیره تولید بدهد چراکه این فرآیند موثر تر خواهد شد.

این نماینده مجلس با اشاره به تصویب کلیات اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و کاهش نرخ این مالیات در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، تأکید کرد: با این حال تجربه نشان داده که کاهش درصدی از مالیات بر ارزش افزوده در حقیقت یک نوع یارانه ای است مانند ارز ۴۲۰۰ که ما آن را به وارد کننده می دهیم و این در نهایت بر سر سفره مردم نمی نشیند ضمن اینکه منابع دولت نیز در این بخش کاهش پیدا می کند.

وی با بیان اینکه مسیرهایی همچون کاهش مالیات بر ارزش افزوده و این دست اقدامات، مسیرهایی بوده که پیش تر از این هم طی شده است ، اظهار کرد: بنده فکر می کنم همچنان جریان واردکنندگان کشور، جریان پر قدرتی هستند.با این حال ما باید مقداری سیاست ها را واقعی تر ببینیم و از تجارب گذشته درس بگیریم./

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=20812

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.