• امروز : جمعه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 3 May - 2024

سر تیتر اخبار

برگزاری پنل انتقال تجربه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حال توسعه سامانه های هوشمند حمل و نقل هستیم/ انعقاد تفاهم نامه با ۲۰ کلان شهر کشور پتروشیمی ها وارد تولید بنزین از متانول می شوند حضور راهداری اصفهان با دستاوردهای نوین و هوشمند عامل انسانی، مهمترین شاخصه در تصادفات/ ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان عوارض شدید استامینوفن و مسکن های بدون تجویز پزشک جشن قهرمانی یوزهای زخمی در سرزمین ببرها / پیروزی ۴ بر ۱ فوتسال ایران برابر تایلند یک میلیون و ششصد هزار متقاضی در صف وام ودیعه مسکن طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد ۲ میلیون تومان قبض در انتظار مصرف کنندگان کولرگازی تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله مشترکان پرمصرف تعرفه آنها پلکانی محاسبه می شود / تحت تاثیر تبلیغات فریبنده کولرگازی قرار نگیرید شناسه یکتای ملک چیست و برای دریافت آن چه مراحلی را باید طی کرد؟ صرفه‌جویی ۱۱٫۵ میلیون یورویی در فولاد مبارکه؛ ارمغان بومی‌سازی در سال ۱۴۰۲ خاندوزی: استقلال و پرسپولیس رسما به بخش خصوصی واگذار شد قرارداد سایت پالایشگاه اصفهان درهرمزگان امضاء شد گوشمالی مجرمان، مطالبه نیست، وظیفه شما است نحوه دریافت چگونه وام ۲۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن شنیده شدن صدای انفجار در آسمان اصفهان/ارشد نظامی اصفهان: مربوط به پدافند هوایی بود/ هیچ خسارتی نداشته‌ایم اتفاقی عجیب در مراسم رژه ارتش در مشهد + ویدیو

5
جزئیات مهم و میزان تاثیرگذاری واکسن کرونای آسترازنکا – آکسفورد

۳ میلیارد دوز واکسن در سال ۲۰۲۱ تولید می‌شود

  • کد خبر : 7996
  • 03 آذر 1399 - 20:00
۳ میلیارد دوز واکسن در سال ۲۰۲۱ تولید می‌شود
شرکت بریتانیایی آسترازنکا اعلام کرد بر اساس داده‌های مقدماتی واکسن تولید این شرکت برای کروناویروس جدید بدون هیچ عارضه جانبی جدی می‌تواند اثربخشی ۹۰ درصدی داشته باشد.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از  آسوشیتدپرس،  بر اساس داده‌های به دست آمده از کارآزمایی مرحله نهایی این واکسن کرونا ساخته شده در دانشگاه آکسفورد در بریتانیا و  برزیل هنگامی که این واکسن به صورت یک نصف دوز به همراه یک دوز کامل در یک ماه بعد به کار رفت، توانست ۹۰ درصد در پیشگیری از کووید-۱۹ موثر باشد.

یک شیوه دیگر تجویز این واکسن به صورت استفاده از دو دوز کامل واکسن با فاصله یک ماه نشان‌دهنده اثربخشی ۶۲ درصدی بود. در مجموع این نتایج نشاندهنده تاثیربخشی میانگین ۷۰ درصدی را نشان داد.

به گفته آسترازنکا هیچ عارضه جدی وخیمی مربوط به این واکسن یافت نشد و این واکسن با هر دو میزان دوز به خوبی تحمل شد.

آندرو پولارد، پژوهشگر ارشد در این کارآزمایی گفت: «این یافته‌ها نشان می‌دهد که ما واکسنی موثر داریم که زندگی‌های بسیاری را نجات خواهد داد. خوشبختانه یافته‌های ما نشان داد یک شیوه تجویز این واکسن می‌تواند حدود ۹۰ درصد موثر باشد.»

آسترازنکا سومین شرکت داروسازی بزرگ است که نتایج کارآزمایی مرحله نهایی واکسن بالقوه‌اش را در حالی اعلام می‌کند مقامات بهداشتی در سراسر جهان با نگرانی در انتظار واکسن‌هایی هستند که بتواندن این پاندمی را که تا به حال  حدود ۱.۴ میلیون نفر را کشته است. شرکت‌های آمریکایی فایزر و مدرنا نیز هفته گذشته نتایج مرحله نهایی کارآزمایی واکسن‌های تولیدی‌شان را اعلام کردند که تاثیربخشی بالای ۹۴ درصد را نشان می‌داد.

واکسن آسترازنکا-آکسفورد بر خلاف واکسن‌های فایزر و مدرنا لازم نیست در دماهای بسیار سرد نگهداری شود و بنابراین توزیع آن در کشورهای رو به توسعه بسیار آسانتر است.

پاسکال سوریوت، مدیر عامل آسترازنکا گفت که زنجیره ساده عرضه واکسن آسترازنکا و تعهد این شرکت به فراهم کردن به صورت غیرانتفاعی در جریان پاندمی باعث می‌شود این واکسن ارزان‌قیمت باشد و به راحتی در دسترس افراد در سراسر جهان قرار گیرد.

سوریوت گفت: «اثربخشی و بی‌خطر بودن این واکسن نشان می‌دهد این واکسن کارآمدی بالایی در مبارزه با کووید-۱۹ خواهد داشت و می‌توان تاثیری فوری بر وضعیت اضطراری فعلی بهداشت عمومی داشته باشد.

با اعلام نتایج مقدماتی این واکسن بوسیله آسترازنکا باید در انتظار تایید شدن این واکسن بوسیله سازمان‌های ناظر بهداشتی بود.

بریتانیا ۱۰۰ میلیون دوز این واکسن را سفارش داده است و دولت این کشور می‌گوید در صورت تایید شدن این واکسن چند میلیون دوز آن را می‌توان تا پایان سال میلادی جاری تولید کرد.

آسترازنکا گفته است به سرعت در حال افزایش ظرفیت تولیدی‌اش تا در سال ۲۰۲۱ تا ۳ میلیارد دوز از این واکسن را عرضه کند.

آسترازنکا چندین قرارداد تولید و عرضه واکسن را با شرکت‌ها و دولت‌ها در سراسر جهان امضا کرده است.

واکسن آسترازنکا-آکسفورد به نام AZD1222 از یک ویروس بی‌ضرر، یک آدنوویروس عامل سرماخوردگی برای انتقال ژن‌های سازنده پروتئین گل‌میخی سطح کروناویروس به درون سلول‌ها استفاده می‌کند و سلول‌ها را وادار به ساختن این پروتئین‌ها می‌کند که سپس باعث تحریک دستگاه ایمنی و تولید آنتی‌بادی ضد کروناویروس می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=7996

    نوشته های مشابه

    15اسفند
    منیریه، محله قجری تهران
    در#گردشگر عصر تحلیل بخوانید:

    منیریه، محله قجری تهران

    05آذر
    سوپراپلیکیشن سبکی نو، توسعه فر هنگی است

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.