• امروز : جمعه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 3 May - 2024

سر تیتر اخبار

برگزاری پنل انتقال تجربه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حال توسعه سامانه های هوشمند حمل و نقل هستیم/ انعقاد تفاهم نامه با ۲۰ کلان شهر کشور پتروشیمی ها وارد تولید بنزین از متانول می شوند حضور راهداری اصفهان با دستاوردهای نوین و هوشمند عامل انسانی، مهمترین شاخصه در تصادفات/ ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان عوارض شدید استامینوفن و مسکن های بدون تجویز پزشک جشن قهرمانی یوزهای زخمی در سرزمین ببرها / پیروزی ۴ بر ۱ فوتسال ایران برابر تایلند یک میلیون و ششصد هزار متقاضی در صف وام ودیعه مسکن طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد ۲ میلیون تومان قبض در انتظار مصرف کنندگان کولرگازی تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله مشترکان پرمصرف تعرفه آنها پلکانی محاسبه می شود / تحت تاثیر تبلیغات فریبنده کولرگازی قرار نگیرید شناسه یکتای ملک چیست و برای دریافت آن چه مراحلی را باید طی کرد؟ صرفه‌جویی ۱۱٫۵ میلیون یورویی در فولاد مبارکه؛ ارمغان بومی‌سازی در سال ۱۴۰۲ خاندوزی: استقلال و پرسپولیس رسما به بخش خصوصی واگذار شد قرارداد سایت پالایشگاه اصفهان درهرمزگان امضاء شد گوشمالی مجرمان، مطالبه نیست، وظیفه شما است نحوه دریافت چگونه وام ۲۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن شنیده شدن صدای انفجار در آسمان اصفهان/ارشد نظامی اصفهان: مربوط به پدافند هوایی بود/ هیچ خسارتی نداشته‌ایم اتفاقی عجیب در مراسم رژه ارتش در مشهد + ویدیو

3
در وبینار کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات عنوان شد:

تمایل بازارهای عراق به واردات مواد اولیه و سرمایه گذاری مشترک است

  • کد خبر : 5500
  • 11 شهریور 1399 - 15:58
تمایل بازارهای عراق به واردات مواد اولیه و سرمایه گذاری مشترک است
رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در عراق، گفت: عراق تمایل دارد به واردات مواد اولیه ای که 75 درصد کار تولید بر روی آن انجام شده و نیز سرمایه گذاری مشترک با طرف خارجی بپردازد.

به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، احمد پزنده رئیس کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات اتاق بازرگانی اصفهان در وبینار تخصصی بررسی راهکارهای توسعه صادرات با کشور عراق ، به شایعه پراکنی ها در خصوص عدم وجود امنیت سرمایه گذاری در عراق اشاره کرد و از رایزن بازرگانی ایران خواست تا در این جلسه به این شایعات پاسخ دهد و ذهن فعالین اقتصادی را نسبت به سرمایه گذاری در کشور عراق روشن نماید.

وی همچنین به لزوم تغییر سبک تعامل با تجار عراقی اشاره کرد و با بیان اینکه  بازرگانان عراقی اخیرا مسئله رقابت پذیری قیمتی بین کالای ایرانی و دیگر کشورها را مطرح می‌کنند از رایزن بازرگانی ایران در عراق خواست تا قیمت کالاهای وارداتی کشور عراق از دیگر کشورها را به بازرگانان ایرانی ارائه نمایند.

عبدالامیر ربیهاوی، رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در عراق نیزگفت: برنامه ریزی تجار ایران برای عراق باید به صورت سرمایه گذاری مشترک باشد ؛ زیرا تجار عراقی تمایل به این نوع سرمایه گذاری با طرف های خارجی دارند.

وی، ایجاد محدودیت در مسیر صادرات را از جمله مشکلات و موانع صادرات به این کشور دانست و گفت: انجام تعهدات مالی به دنبال تحریم های ایران و شیوع ویروس کرونا، عاملی بر تشدید این موانع و محدودیت ها بوده است.

وی ادامه داد: پیشنهاد تجارعراق این است که ۷۵ درصد کار تولید بر روی مواد اولیه صادراتی انجام شود، سپس طرف عراقی ۲۵ درصد کار را که برند این کشور است، بر روی کالا انجام و آن را صادر کند که به نظر می رسد این شیوه در شرایط تحریم ها علیه ایران، مناسب باشد.

ربیهاوی، با بیان اینکه عراق تا چند سال آینده به خودکفایی می رسد و اینک نیز در گندم و جو به خودکفایی رسیده است، گفت: کشوری که تاکنون متکی به درآمد نفت بوده و اینک در بازارهای جهانی کار می کند، می تواند آینده خوبی در اقتصاد و صادرات کالا با حضور سرمایه گذار خارجی داشته باشد.

وی همچنین افزود: یک هیات سرمایه گذاری در عراق زیر نظر نخست وزیر با قانون کاملی که حامی سرمایه گذار است در زمینه تجارت فعالیت می کند ؛ از این رو، این قانون علاوه بر کاهش ریسک سرمایه گذاری، تضمین مناسبی برای سرمایه گذار خواهد بود.

ربیهاوی همچنین سرمایه گذاری در بخش خدمات مهندسی را از جمله سرمایه گذاری های پربازده دانست و افزود: ۳۷ شرکت زیرمجموعه وزارت تجارت عراق فعالیت دارند و اتاق های ایران و سازمان توسعه تجارت می توانند مجموعه خدمات فنی- مهندسی را به ما معرفی کنند تا بتوانیم نوع خدمات مورد نیاز را برای شرکت طرف های ایرانی در مناقصه ها که قبلا نیز شرکت آنان در عراق ثبت شده ، اعلام کنیم.

رایزن بازرگانی ایران در عراق با بیان اینکه ۷۰ درصد شرکت های عراقی متعلق به بخش خصوصی است و این امر تبادل تجاری را آسان تر می کند، ادامه داد: البته تحریم های بانکی تبادل تجاری با ایران راسخت کرده است؛ اما با شیوه ها و راهکارهای مناسب می توان این مشکل را برطرف نمود.

وی همچنین توصیه کرد: ایران باید به جای کالاهای فله ای، کالاهای با ارزش افزوده به عراق صادر کند؛ زیرا صادرات فله ای به خصوص زعفران، به فروش و صادرات آسیب می زند.

ربیهاوی همچنین بازار عراق را مستعد گیاهان دارویی به صورت دمنوش ندانست و گفت: بر روی این کالا کاری انجام نشده و ضروری است تا آن را آنالیز کرده و فواید هر محصول بر روی بسته بندی های مناسب معرفی شود تا بازار فروش پیدا کند.

وی درخصوص اختلافات تجار عراق و ایران نیز گفت: در صورت انعقاد قراردادهای رسمی به خصوص در ایران ، علاوه بر آسان تر شدن فعالیت ها با اطمینان خاطر، کالا و پول بین طرفین رد و بدل می شود.

رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در عراق در خاتمه رمز موفقیت در بازار عراق را سرمایه گذاری مشترک و استفاده از برند عراق برای صادرات محصولات دیگر کشورها از جمله ایران، توجه به قوانین تجارت و استفاده از نیروهای بومی عراقی دانست.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=5500
  • منبع : اتاق بازرگانی اصفهان

نوشته های مشابه

15اسفند
منیریه، محله قجری تهران
در#گردشگر عصر تحلیل بخوانید:

منیریه، محله قجری تهران

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.